FAQ

За кандидати


     Защо да използвам YourSmarCV?
YourSmarCV предоставя инструменти, чрез които можеш да създадеш видео автобиография. Видео автобиография е новаторски начин за достигане до така желаното интервю. Този подход ще ви открои и ще привлече внимание върху вашата кандидатура. Други предимства на видео автобиографията включват демонстриране на личностни качества, умения за общуване, увереност и мотивация.


     Как мога да го използвам?
Има два начина на използване.
Създаването на SmartCV автоматично ви прави видим за работодатели и агенции, изполващи нашата платформа. Втората възможност е да изпратиш своя уникален линк към него директно на работодател, за да кандидатстваш по позиция. Всеки, който има този линк, може да разгледа твоята видео автобиография.


      Кой ще вижда моя профил?
YourSmartCV е видимо само за регистрирани работодатели и агенции за подбор на персонал. Нашият екип предприема серия от проверки, преди предоставяне на достъп, за всяка фирма изявила желание да използва нашата услуга.

      Кой ще има достъп до моите данни за контакт?
Вашите данни за контакт са видими само за регистрирани работодатели и агенции за подбор на персонал.

     Кой ще има достъп до моите лични данни?
Твоите лични данни ще бъдат видими само за регистрирани ползватели на тази платформа. Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица с маркетингови и/или промоционални цели. Изключение правят съобщения, свързани с доставка и подобряване на нашата услуга. За повече информация, погледнете нашата Декларация за Поверителност.
За работодатели


      Как 
YourSmartCV ви помога в процеса на подбор?
YourSmartCV предоставя достъп до стандартизирани видео автобиографии на млади таланти. Всяка автобиография включва три видеа, в които кандидата отговоря в рамките на минута на три въпроса. Видео автобиографията ви позволява да оцените множество качества като мотивация, увереност, персоналност и умения за комуникация.

      Как да регистрирате компания?
След като предоставите данните при регистрация, ние ги използваме да потвърдим, че сте фирма, която иска достъп до платформата с цел наемане на персонал. Изискват се основно административни данни на фирмата, както и данни за връзка с представително лице. Услугата се активира в рамки на 2-3 работни дни.

      Как най-добре да използвате YourSmartCV?
YourSmartCV е платформа, в която вие задавате ваши критерии като обучение, местоживеене, ниво владеене на чужд език и други. Това е алтернатива на публикуването на обява за работа/стаж, при което се получават десетки неподходящи кандидатури. Така YourSmartCV спестява време и услилие.

      Безплатно ли е?
Услугата е безплатна за регистрирани работодатели и агенции за набор на персонал. 

      Какво е професионалното ниво на регистрираните кандидати?
YourSmartCV е насочена към млади специалисти и студенти, като се стараем да предоставяме възможно най-голямо разнообразие на специализации и квалификации.

      Как се търсят кандидати?
Регистрирани работодатели могат да използват интегрирана търсачка за селектиране на кандидати по университет, говорими езици, обучение и специализация и много други. 

      Мога ли да публикувам оферта за работа/стаж?
За сега YourSmartCV не предоставя тази услуга.