Университети

Кариерни центрове 


 

YourSmartCV работи с университетите в България. Студентите могат да получат повече информация в кариерните центрове относно възможностите за успешен старт на кариерната кампания, които YourSmartCV предоставя. 

YourSmartCV също организира работилница за видео автобиографии. Тя включва дискусия на тема тенденции в начините за подбор на млади специалисти и дава практически съвети за създаване на ефективна видео автобиография. 

Структурата на YourSmartCV дава възможност на студентите да покажат себе си, своите силни черти и очаквания от новата си работа. Позволява им да демонстрират професионални амбиции на потенциални работодатели. 

От една страна виждаме нуждата както от нови, по-ефективни и креативни начини за представяне на младите специалисти, така и от възможността да бъдат откриваеми, чути и видяни. От друга страна, за много работодатели достъпа до студенти и наскоро завършили професионалисти е ограничен и трудоемък. Мисията на YourSmartCV e да свърже студенти и млади специалисти от една страна, и бизнеса от друга. 

 

  

Университети партньориБургаски свободен университет


Висше строително училище Любен Каравелов, София

Висше училище по застраховане и финанси, София

Икономически университет Варна

Нов български университет, София


Технически университет Варна

Университет Проф. д-р Асен Златаров, Бургас